Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07-22-2008, 03:42 PM   #94 (permalink)
DrJekyll
Moderator
 
DrJekyll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DrJekyll şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 3.233
Rep Seviyesi: DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 773290117
Rep Gücü: 15466126
Standart

Alıntı:
alpbilgekagan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli arkadaşlar Savulun Battal Gazi Geliyor adlı filmi dvd veya dvd-rip olarak yükler misiniz? Bu filmi çok seviyorum ama internete verilenler görüntü anlamında çok kötü.. Eğer bu filmi yüksek kalitede yüklerseniz çok makbule geçer.. En azından vcd olarak yükleyin lütfen.. Şimdiden ilginize teşekkür ederim..
Arkadaşım olsaydı zaten en iyi kalitesini yüklerdik demekki yok.

Birşey daha, madem bu kadar çok sevdiğiniz bir film o zaman VCD veya DVD'sini hiç düşünmeden satın almanız gerekiyor!

Sadece bir filmin üstelik paylaşılmış olan bir filmin iyi kalitesini talep ediyorsanız boşuna vakit kaybediyorsunuz demektir! Hali hazırda olan birşeyin daha iyisini talep etmek biraz ayıp olmuyomu madem bir film için bu kadar istiyorsunuz o zaman satın alınız lütfen!!!

O yüzden hemen VCD veya DVD siparişini verin ve sahip olun istediğiniz iyi kaliteye...


MEDY hanımın bir sözünü eklemeden geçemeyeceğim:

insanlar sevinsin diye koydum... görüyorum ki boşuna uğraşmışım.. ben bunu istemem orj. istiyorum demek (eskilerin bir lafı var.. dilenciye hıyar vermişler .. eğri diye beğenmemiş) anlamına geliyor... yani bundan sonra istekler için "aman şimdi bunlar bu kaydı beğenmezler elinde vhs veya dvd vcd olan koysun.. bana ne mi demeliyim"...?

Son Söz: eskisi olmayanın yenisi olmaz = bulduğunuz mevcut kayıtlara kanaat getirin ki vhs yada dvd konduğunda sevinesiniz...!!!! Ve hatta gerçekten çok sevdiğiniz istediğiniz bir filmse mevcut olanla yetinmek istemiyorsanız o zaman VCD veya DVD'sini satın alınız!

Saygılar...

Konu DrJekyll tarafından (07-22-2008 Saat 04:04 PM ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla