Yeşilçam - Beyazperde - Nostalji Sinema - Siyah Beyaz - Renkli - Türk Filmleri


  
Geri git   Yeşilçam - Beyazperde - Nostalji Sinema - Siyah Beyaz - Renkli - Türk Filmleri > XviDHeaven'a Hoş Geldiniz > Duyurular

Duyurular

Rapidshare Sitesine Ücretsiz Alternatif : MEDIAFIRE

Cevapla
Görüntüleme: 3876 - Cevaplar: 0  
LinkBack Seçenekler Stil

Rapidshare Sitesine Ücretsiz Alternatif : MEDIAFIRE
Alt 11-14-2009, 10:24 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
RatyaPonec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RatyaPonec şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 2.049
Rep Seviyesi: RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 675106341
Rep Gücü: 13502401
Thumbs up Rapidshare Sitesine Ücretsiz Alternatif : MEDIAFIRE

Rapidshare firmasının üyelerine getirdiği kısıtlamaları hele bu siteye free olarak girenlere reva gördüğü muameleyi anlatmaya gerek görmüyorum. Esasında ticari olarak düşündüğümüzde bazı sınırlamaları getirmelerinde hakları var gibi… Ancak günümüze kadar, ütopik olduğunu düşündüğümüz tam rakabetin internetle birlikte gerçekleşebilir hale gelmesi, Rapidshare gibi tekelciliğin tadını çıkaran firmaların hak ettikleri dersi almalarını sağlayacak gibi görünüyor.

250 Gb'ı aşan yedeklediğim dosyaları 46 Gb'ta indiren, bunu da zaman içinde 25 Gb'ta düşüreceğini belirten Rapidshare'e güle güle ... Sizleri bilmiyorum ama kendi adıma bundan sonraki upload’larım için MEDIAFIRE sitesini kullanacağım. Ta ki bu firma da azıtıp müşterilerinin canını okumaya başlayana dek….

MediaFire sitesini tek cümleyle anlatayım. Limit ve bekleme yok, ücretsiz hesap açılabiliyor.

Benim gibi bu siteyi tercih edenlere ilk başta yardımcı olabilmek için upload işleminin basamaklarını aşağıya yazmaya çalıştım.

1- Paylaşmak istediğiniz dosyayı (filmi), Win Rar ile 200 er Mb.lık ciltler halinde arşivleyiniz.

a) Windows gezgininde ilgili dosyanın üzerine mouse'un sağ tuşu ile klikleyiniz.

b) Açılan kısayol penceresinden "Arşive ekle..." komutuna tıklayınız.

c) Ekrana gelen "Arşiv adı ve parametreleri" penceresinin sol tarafındaki “sıkıştırma yöntemi” kutucuğunu en hızlı’ya ayarladıktan sonra "Ciltlere böl" kutucuğuna 209715200 yazınız ve "Tamam" butonuna tıklayınız. (WinRar versiyonlarına göre değişebilir) Dosya büyüklüğüne ve bilgisayarınızın konfigürasyonuna göre birkaç dakika sonra upload edeceğiniz part dosyaları hazır olacaktır.

2- Hazırladığınız part'ları, MediaFire sitesine upload ediniz.

a) http://www.mediafire.com adresine giriniz. Hesabınız yoksa “Create a Free Account” yazısının üzerine tıklayarak kendinize bedava bir hesap açınız.

b) My Files sayfasına girerek yeşil renkli “Upload To This Folder” butonuna tıklayınız.

c) Açılan pencerede upload your files yazısına tıkladıktan sonra bilgisayarınızdaki ilgili part dosyalarının adresine giderek ctrl + mouse klik ya da ctrl+ mouse klik yöntemiyle partları seçtikten sonra "Aç" butonuna tıklayınız.

d) Yüklemek istediğiniz part dosyalarının doğruluğunu kontrol ettikten sonra " Begin Uploading Files " butonuna tıklayınız.

e) Böylece partlarınız MediaFire harddisklerine yüklenmesi başlar. Upload işlemi, Internet bağlantı hızınıza bağlı olarak bir filmin uploud’u 2 ila 4 saat ya da daha fazla sürmektedir. Beklerken diğer işlerinizle uğraşabilirsiniz.

f) Upload işlemi tamamlandığında sayfanızda upload edilen partlar listelenir.

g) Filmin bütün partları upload edildikten sonra bunların tek bir klasörde toplanması şarttır. Bunun için sayfanın solundaki “Create new Folder” yazısına tıklayarak bu yazının altında açılan kutucuğa Türkçe karakter kullanmadan filminizin adını XviDHeaven uzantısıyla yazınız ve “Create Folder” butonuna ve peşinden yeni klasörü kabul ettiğinize dair pencereye tıklayınız.

h) Yeni klasörüzü listede gördükten sonra upload ettiğiz partların solundaki kutucukları klikledikten sonra sol taraftaki menü içinde yer alan Move Selected yazısına tıklayarak açılan liste kutusundan açtığınız yeni klasörü işaretleyerek alttaki move to folder butonuna basınız.

ı) Listenizde, linkini alacağınız klasör ya da dosyanın hizasındaki “Share” yazısına tıkladıktan sonra adresi kopyalayarak sunumunuza ekleyiniz.

NOT: Daimi üye arkadaşlarım eklediğim İstanbul Sokakları filmini indirerek MediaFire download testi yapabilirler....
__________________
Ya Fısıltıyı dinle ya da Taşı bekle...

Konu RatyaPonec tarafından (11-15-2009 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bayan Oyuncuların Resmi Web Siteleri   (alfabetik sıra ile) Bay Oyuncuların Resmi Web Siteleri   (alfabetik sıra ile)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:20 PM .

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.1.0