Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07-03-2008, 03:47 AM   #10 (permalink)
RatyaPonec
Moderator
 
RatyaPonec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RatyaPonec şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 2.049
Rep Seviyesi: RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 675106341
Rep Gücü: 13502402
Standart

Uzun tartışmalar daima benimsenen ve değer verilen konular üzerinde yapılır. Yakında ikinci ayımızı tamamlayacağız. Nihayet XviDHeaven'da uzun sayılabilecek bir fikir tartışması gerçekleşti. Zaman ayırıp kişisel görüşlerini yazma zahmetine katlanan tüm arkadaşlara XviDHeaven'ı önemsedikleri için teşekkür ediyorum.

Sohbeti uzatabilmek için ben de duyurudaki kişisel görüşlerimi tekrarlamak istiyorum. Internet aracılığı ile sanal arkadaşlıkla başlayıp gerçek dostluklara dönüşebilecek ortamının yaratılmasını sağlayacak kontrol sistemlerinin bulunmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Bununla birlikte Cryptload kullanımı ve linkleri görebilmek için mesaj atma zorunluluğunun bulunmasının en büyük yararı foruma sadece seviyeli kişilerin üye olmasını sağlayabilmek amacını taşımaktadır. İndir-git düşünceli insanlar genel olarak Cryptload kullanımından uzak durmakta gerçek sinemaseverler ise her ne pahasına olursa olsun önlerine çıkan bütün engellere göğüs germektedirler. Yazılan zorunlu mesajların içeriği ise üyelerin birbirlerini tanımasına imkan sağlamaktadır.

Nitekim çok kısa süre geçmesine rağmen kendi adıma birçok üyenin beğenisi, gerçek hayattaki tavır ve davranışları hakkında epey bilgi sahibi olduğumu sanıyorum. En büyük zorluğumuz yaşlı sayılabilecek üyelerin bilgisayar teknolojisine yabancılığı ile bazı gurbetçi üyelerimizin Türkçe’lerinin yetersizliği. Bu yönden sorunları olan yeni üyeler, malesef art niyetli kişilerle ayırd edilememektedir.

Nezih üye topluluğu oluşturmak yanında diğer bir hedefimiz gerçek sinema severlerin istedikleri filme kolaylıkla erişebilecekleri ortamı oluşturmaktır. Mevcut imkanlarla, 5154 filmin linkli olarak forumda paylaşılabilmesi bence mümkün değildir. Bu nedenle üye sayımızı artırabilmek için gerekli olan yaklaşık bin adet filmden sonra linksiz paylaşımlara ağırlık vermek doğru olacaktır. Linksiz paylaşımlar teknik açıdan problemi ortadan kaldırırken indir-git mantıklı kişilerde de ek caydırıcı etki yaratacaktır.

Sinema severlerin imkanları olçüsünde internetin her köşesini dolaşmaları, benzer amaçlı sitelere üye olabilmeleri en tabi haklarıdır. Buldukları filmleri XvidHeaven’da paylaşmaları, buradaki filmleri başka yerlere taşımaları kadar normal birşey olamaz. Önemli olan nezih saygılı sinemaseverlerin birbiriyle dayanışma içinde olacakları devamlı ve huzurlu bir ortam yaratmaktır.

Bu tartışmaya katılan ve katılacak olanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.... (Oh be rahatladım! Hyde Park gibi oldu forumumuz)

İlgili Atasözlerinden Seçmeler

Zurnada peşrev olmaz
Terazi var, tartı var; her şeyin bir vakti var.
Bir ahırda at da bulunur, eşek de.
Katıra "baban kim?" demişler, "dayım attır" demiş.
Dikensiz gül olmaz.
Dağ başı dumansız olmaz.
Tek kanatla kuş uçmaz.
Bıçağı kestiren kendi yüzü suyu, insanı sevdiren kendi huyu.
Dilim seni dilim dilim dileyim, başıma geleni senden bileyim.
Bana benden her ne olursa, başım rahat bulur dilim susarsa.
Sözünü bil, pişir; ağzında der, devşir.
Söz var iş bitirir, söz var baş yitirir.
Bal bal demekle ağız tatlanmaz.
Tatlı ye, tatlı konuş.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Eğilen baş kesilmez.
Derdini söylemeyen derman bulamaz.
El elden üstündür.
El el ile, değirmen yel ile.
Lokma çiğnenmeden yutulmaz.
Emek olmadan yemek olmaz.
Ne doğrarsan aşına, o çıkar kaşığına.
Bağa bak üzüm olsun, yemeye yüzün olsun.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Azıcık aşım, ağrısız başım.
Tırnağın varsa başını kaşı.
Tayfanın akıllısı, geminin dümeninden uzak durur
Şeytanla kabak ekenin, kabak başına patlar.
İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır.
Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmaz.
Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur.

Konu RatyaPonec tarafından (07-04-2008 Saat 04:04 PM ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla