Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07-02-2008, 06:01 PM   #5 (permalink)
Davaro
Seçkin Üye
 
Davaro şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: Hamburg/Almanya
Mesajlar: 2.333
Rep Seviyesi: Davaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond repute
Davaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond reputeDavaro has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 13150682
Rep Gücü: 263301
Exclamation

Alıntı:
alakasiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam

oncelikle sinematurk ile ayni fikirde oldugumu soylemek isterim.

ismim alakasiz ama forumlarla alakali biriyim. butun forumlarin tek amaci var ve olmali, paylasim (tabi reklamsiz olani daha makbuldur :))

forumda gizli link verilmesi uyeleri konuyla ilgili sohbete girmeden sadece gizli linki acacak mesajlar yazmaya itiyor, bu mesajlar da olabildigince kisa oluyor. sonra da sanirim yoneticiler verilen mesajlari begenmeyip (kisalik, uzunluk acisindan) uyeleri su sekilde mesaj yazacaksiniz diye yonlendiriyorlar ve aksi durumda yasaklama=banlama ile korkutuyorlar.

bence gizli linki acacak mesajlari yazmak yerine uyelerin konuya katilacaklari formuller bulunsa hem uyeler konulara daha aktif olarak katilirlar, hem konu basligi altina konu ile alakali mesajlar yazarak diger uyeleri bilgilendirirler, hem de kocaman forum tesekkur mesajlarindan olusan kocaman bir kutleye donusmez. bunun orneklerini vermeye gerek yok sanirim, etrafiniza baktiginizda bunun bir cok ornegini goreceksiniz.

kaldiki kullanicinin tikladigi her filme, acacagi her gizli linke birseyler yazmasini gerekli gormuyorum.

forumun konusu zaten yeterince guzel, elinizde yesilcam sinemasi gibi son yillara kadar bakir kalmis bir konu var. kullanicilarin daha cok katilimini saglamak icin bu konunun iceriginin biraz daha desilip yesilcam penceresi altinda zenginlesmis iceriginiz ile katilimi artirabilirsiniz.

yaptiginiz is guzel, vaktinizi ayirip tv'den yada diger kaynaklardan milletin ulasamadigi filmleri bizlere ulastiriyorsunuz, bu basli basina takdir ve tesekkur gerektiriyor. bunu istemekle de haklisiniz ama bunu uyeleri gizli linkleri acmaya yonelik mesajlar yazmaya zorlamak konulari tesekkur mesajlarindan olusan bir konu donusturuyor, gelen uye hic bir mesaja bakmadan tesekkur ederim diyip linkini alip gidiyor cunku konunun icinde baska okunacak mesaj yok.

su anda forum yeni yeni oturdugu icin tesekkur mesajlari cok goze carpmiyor ama 1-2 sene sonrasini dusunurseniz forumun %90-95'i tesekkur mesajlarindan olusacak.

benim de farkli isimlerde bircok paylasimim olsu degisik forumlarda, bir paylasimci icin en buyuk tesekkur sundugu dosyanin olabildigince paylasilmasidir, ne kadar cok kisi sundugum dosyalardan faydalanirsa o kadar mutlu olurum. bu kadar cok ilginin olmasi bana yapilan en buyuk tesekkurdur. kaldi ki sadece film sunuyorsunuz, sundugunuz filmlerle bir ulkenin kulturunu sunuyorsunuz, tanitiyorsunuz.

katilmak istedigim konulara zaten katirliyorum, onlara tesekkur mesaji yazmama gerek kalmadan istedigim seyleri yazabiliyorum. konuyu tesekkur mesajlari ile doldurmak yerine gizli linki acmak icin tesekkur dugmesi de koyabilirsiniz, en azindan tesekkur dugmesine tiklayanlara acilir link, konuya katilmak isteyenler mesajlarini yazarlar, katilmak istemeyen sadece tesekkur dugmesini kullanip mesaj kirliligi yapmamis olur.

rapid linkleri konusunda ise sinematurk'e ekleyecek fazla birsey yok, linklerin uzun omurlu olmasi icin olabildigince cok yere dagitabilirsiniz. bu kisa donemde forumun degerini yitiriyor gibi gorunse de uzun donemde ayakta kalan siz olursunuz. konumuzun paylasim oldugu bir yerde sunumlari hapsetmenin pek bir manasini gormuyorum, kaldiki burada uye olanlar bile istediklerinde linkleri baska yerlere tasibilirler.

son olarak, forumun kuruculari bellidir, gizli link konusu da onlarin tercihidir, tercihlerine saygiliyim. sadece yillardir forum tecrubesi olan birisi olarak goruslerimi soylemek istedim
Dikkat edersen Gizli Mesaj olarak yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz...
Bu Konu fazla tartisilmamali bence, Mesaj Gizli olsa bile, insan görüslerini yazabilir zaten Mesaj acildiginda bir tane Link karsinizda yani Gizli kalmisda biz ne yazalim simdi diye biseyler uydurmaya gerek Yok !
Gizli mesaj olmasaydi eminim ki cok az kisi bir Te$ekkür veya Cevab yazardi !
Tabi ki Linkler uzun zaman yasar dagitildiginda ama Acik olarak degil CCF (Cryptload) olarak ozaman kimse Sikayet edemez ve Linkler Gizli kalir...!
Bide Premium Upload edenlerde Linkler Silinmez sadece Premium isim silindigi an Linkler Silinir...

Bence herkez Emege Saygi göstermeli !
Kendisine nasil dayranilmasini istiyorsa öylede baskalarina davranmali !
  Alıntı ile Cevapla