Tekil Mesaj gösterimi

Alt 06-25-2008, 05:55 PM   #9 (permalink)
DrJekyll
Moderator
 
DrJekyll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DrJekyll şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 3.233
Rep Seviyesi: DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 773290117
Rep Gücü: 15466125
Standart

Alıntı:
saleas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkürler.Gerçekten çok aramıştım...Ama linkler çalışmıyor...
Linklerin HEPSİ çalışıyor sadece dün ve bugün CryptLoad problemı vardı download ederken lütfen hemen linkler çalışmıyor demeyiniz.

1-) Mesajın ilk tarihine bakın, bakalım 90 gün olmuş mu yazılalı? En kötü ihtimal eğer 90 gün olmuşsa BELKİ o zaman haklı olabilirsiniz.

2-) CryptLoad program MUTLAKA Auto Update işaretli kalsın yoksa hergün yeni sorunla karşılaşırsınız!!!

3-) Download etmeye çalıştığınız sırada BELKİDE CryptLoad güncellemesi yapılıyordu ve çalışmaz durumdaydı o sırada? (aynen öyle oldu şuan sizin için)
O yüzden Auto Update işaretli kalsın ve eğer download edemiyorsanız bir süre sonra tekrar deneyiniz MUTLAKA güncellemesi çıkmıştır ve otomatik olarak program onu yapar.

4-) Ayrıca "linkler çalışmıyor" demek kolay ama çalışıp çalışmadığını gerçekten görmek daha kolay. Linkler gerçekten çalışmıyorsa CryptLoad programında kırmızı yıldız cıkmıştır FAKAT bu linkler ölü demek değildir SADECE HATA demektir. O yüzden ona tıklayın ve alt pencerede ne yazıyor okuyun Error Message olarak.

Örneğin dün bende download yapamadım ama linkler ölü değildi CryptLoad sorunu vardı. Kırmızı yıldız olan linklerin üstüne tıkladım ve alt tarafta sorunu gördüm "Error Server List" gibi birşey yazıyordu. Yani linklerde sorun yok muhtemel RapidShare CryptLoad uyuşmazlğı ve tabiki bir süre bekledikten sonra (genelde 30 dakka içinde güncelleme çıkıyor) tekrar deneyince sorun ortadan kalktı.

Sonuç olarak LÜTFEN EMİN OLMADAN KIRIK LİNK BİLDİRİMİNDE BULUNMAYINIZ.

Konu RatyaPonec tarafından (06-25-2008 Saat 06:14 PM ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla