Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05-30-2008, 08:21 PM   #5 (permalink)
RatyaPonec
Moderator
 
RatyaPonec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RatyaPonec şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 2.049
Rep Seviyesi: RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 675106341
Rep Gücü: 13502402
Standart

Temel, yeni açtığı balıkçı dükkanının farkedilmesi amacıyla herkesin görebileceği yere “Burada Taze Balık Satılır” şeklinde bir tabela yerleştirmiş.
Gelen ilk müşteri "balığın burada satıldığı belli, tabelaya -burada- kelimesini koymana gerek yok" deyince Temel tabelayı hemen “Taze Balık Satılır” şeklinde düzeltmiş.
İkinci müşteri “bayat balık satacak insana benzemiyorsun tabeladaki taze kelimesine gerek yok” deyince bizimki tabelasını tekrar değiştirip “Balık Satılır” haline getirmiş.
Üçüncü müşteri ise “burada satış yapıldığı belli, bence satılır kelimesine de gerek yok” diyerek görüşünü beyan edince Temel onu da haklı bulup Tabelasını “Balık” haline getirmiş.

Arkadaşlar duyurudaki önerimi “Balık” şeklinde yazarak sizi yanılttığım için özür diliyorum.

Önerdiğim husus üyelerin arşivlerinde mevcut olan filmlerin listesinin verilmesiyle ilgili değil. Böyle bir uygulama moderatör arkadaşlarımın belirttiği gibi çeşitli sebeplerle sakıncalı olabilir. Benim önerim: üyelerin arşivinde zaten bulunan veya herkesin izlediği diğer bir ifadeyle forumda olmazsa olmaz niteliğindeki, şimdilik download edilme ihtimali düşük filmlerin, forumumuzda link verilmeden paylaşıma açılabilmesine imkan sağlamak konusuyla ilgili...

Bu uygulama iki türde yapılabilir.
1- Ana sayfaya “Paylaşılmaya Hazır Filmler” başlıklı bölüm açmak,
2- Pek Yakında bölümüne sabit ve kilitli “İstendiğinde Paylaşılabilecek filmler hakkında açıklama” yazmak şartıyla linksiz filmlerin bu bölüme eklemesine izin vermek.

Her iki uygulamada da download ihtimali düşük görülen filmler mevcut usulümüze uygun biçimde her film için ayrı ayrı konu açmak şartıyla link verme mecburiyeti olmadan sadece sunumlarıyla forumumuza dahil edilebilecektir. Bu filmlerden indirme talebi alanlar haliyle linkleri eklenerek Paylaşılan Filmler bölümüne taşınacaktır.

Doğal olarak bu proses, üyelerin link ekleyerek doğrudan paylaşımda bulunmalarına mani olmayacaktır. Bu uygulamayla herkeste bulunan filmler için en az emek sarfederek portföyümüzün süratle gelişeceğini düşünüyorum. Olası keyfilikleri önlemek üzere talep hakkı normal ve üstü kıdemdeki üyelere tanınması çözüm olabilir.

Her türlü eleştirinizi saygıyla karşılayacağımı belirterek sevgilerimi sunuyorum.

Konu RatyaPonec tarafından (05-31-2008 Saat 03:49 AM ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla