Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05-30-2008, 07:56 AM   #4 (permalink)
Santiago
Daimi Üye
 
Santiago şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: İçel/Mersin
Mesajlar: 68
Rep Seviyesi: Santiago is on a distinguished road
Rep Puanı: 20
Rep Gücü: 197
Standart

Alıntı:
medy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gelelim 90 gün meselesine... ben daima koyduğum linklerin takibini yapıyorum...
diyelim ki linkler 2 ay 2,5 ay hareketsiz kalmış ...hemen bir tık.. indiriyormuş gibi yapıyor... linkleri tazelemiş oluyorum..

bu sebeple hiç bir sorunumuz yok çok şükür... siz gönlünüzü ferah tutun ..
Sevgili medy bildiğim kadarıyla linklere bir tık ile çözüm sağlanmış olmuyor. İndiriyormuş gibi yapıldığında linklerin süresi uzamıyor yani. Dosyanın tamamının indirilmesi gerekiyor süresinin uzaması için. Umarım yanılıyorumdur.

Alıntı:
Raty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Dolayısıyla bu kısır döngü karşısında; forumumuza paylaşılan filmler bölümüne benzer nitelikte “Paylaşılabilecek Filmler” başlığı açılmasının uygun bir çözüm olacağını düşünüyorum. Açılmasını önerdiğim bu bölümde üyelerimiz paylaşmayı uygun gördükleri filmleri upload zahmetine katlanmadan sadece sunumlarıyla diğer üyelere bildirme imkanına kavuşmuş olacaklardır. Bu filmlerden sadece istek alanlar haliyle linkleri eklenerek paylaşılan filmler bölümüne taşınacaktır.
Sn. Raty güzel önerinizin hem XviDHeaven üyeleri için, hemde XviDHeaven için yararlı bir yenilik olacağı kanâtindeyim. Arşivimizdeki filmlerin linksiz sunumlarını bahsettiğiniz açılacak olan yeni bölümde yapmamız ve yaptığımız sunumlardan herhangi birinin istek alması sonucunda uploada başlamamız ile vuku bulacak bir uygulama olacak sanırım, anladığım kadarıyla. Bir nevi paylaşımcı üyelerin arşivlerini burada belirtmeleri gibi bir durum. Gayet yararlı olcağı kanâtindeyim.
Saygılar.
  Alıntı ile Cevapla