Tekil Mesaj gösterimi

Dünya Bir Oyun Sahnesi - Konuklar: Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem (08-Mayıs-2009)
Alt 05-09-2009, 09:01 PM   #1 (permalink)
DrJekyll
Moderator
 
DrJekyll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DrJekyll şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 3.233
Rep Seviyesi: DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 773290117
Rep Gücü: 15466126
TVrip Dünya Bir Oyun Sahnesi - Konuklar: Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem (08-Mayıs-2009)


DÜNYA BİR OYUN SAHNESİ - ATV
Yeni Bölüm
08 Mayıs 2009 Cuma 23:20
Konuklar: Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem










Usta oyuncu ve yönetmen Kenan Işık'ın sunumuyla "Dünya Bir Oyun Sahnesi", tiyatro sahnelerinden görüntülerle, filmlerden unutulmaz anlarla, şakalarla, sürprizlerle, öğrencilerin soracağı sorularla, bizlere sihirli bir dünyanın kapılarını aralayacak… Konukların; çocukluk anılarını, oyunculukla ilgili anekdotlarını, ilk sahne ya da sinema tecrübelerini, kahramanlarını, birlikte dinleyip öğreneceğiz...

PROGRAM ÖZETİ:

Kenan Işık'ın sunduğu Dünya Bir Oyun Sahnesi'nin bu haftaki konukları Aşk-ı Memnu dizisinin iki büyük oyuncusu, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem.


Yeşilçam'ın unutulmaz aktrislerinden biri olan Nebahat Çehre, güzellik yarışmasıyla başlayan sinema kariyerini, o dönemde çekilen sıkıntıları ve kariyerine neden uzun yıllar ara verdiğini anlattı.

Yılmaz Güney'le olan evliliğinden ve Güney'in, sinema kariyerindeki öneminden de söz eden Çehre, hiç azalmayan güzelliğinin sırlarını da açıkladı. Bir dönem şarkı da söylemiş olan Nebahat Çehre, programda çok sevilen bir şarkıyı yorumlayarak izleyicilerden büyük alkış aldı.

Tiyatronun ve ekranların önde gelen oyuncularından biri olan Selçuk Yöntem ise, Ankara Devlet Konservatuarı yıllarını, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oynadığı oyunları ve yaşadığı ilginç anıları izleyicilerle paylaştı. Tiyatrodan ekranlara geçişinin hikayesini de anlatan Yöntem, kendisine gelen dizi tekliflerini neye göre değerlendirdiğini açıkladı.

Son günlerde yeniden vizyona giren ve başrollerinden birini canlandırdığı Devrim Arabaları filminden de bahseden Yöntem, programda bir de şiir okudu.

Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem, büyük ilgiyle karşılanan ve en çok izlenen dizilerden biri haline gelen Aşk-ı Memnu hakkında da konuştular ve dizi hakkındaki olumlu ya da olumsuz eleştirileri değerlendirdiler.

Çehre ve Yöntem, Kenan Işık'ın sorularının ardından öğrencilerin de sorularını yanıtladılar.



Kaynak: TV
Boyut: 700 MB
Format: XviD
Süre: 1:09:35
Çözünürlük: 720 x 544

RAR Şifresi: www.xvidheaven.com

Gizli mesajı görebilmeniz için bir cevap yazmanız gerekiyor!
Gizli mesajı görebilmeniz için yeterli yetkiye sahip değilsiniz! Mesajı görebilmeniz için bir "cevap yazmanız gerekiyor"


Link CCF Formatında (CryptLoad)
  Alıntı ile Cevapla