Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07-29-2008, 04:47 PM   #13 (permalink)
DrJekyll
Moderator
 
DrJekyll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DrJekyll şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 3.233
Rep Seviyesi: DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
DrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond reputeDrJekyll has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 773290117
Rep Gücü: 15466126
Standart

Alıntı:
Greenpine´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu filmde bir gariplik var..indiren olduysa bilgi verise sevinirim... film 15 dakika... resmen sonundada SON yazıyor bu nasıl oluoyr 900 kusu mb ve 15 dakika???
Hayır öyle değil sadece Nedim Video'nun yaptığı ripler böyle sorunlu Aslında sorun yok baştan başlatıp hic ellemeden izlersen sonuna kadar izleyebiliyorsun!
Dün gece izledim mesela bu filmi indirip tam 1 saat 30 dakka ve hiç sorun yok!
Yalnız dediğim gibi Nedim Video'nun codec'ler çok kötü 3 işlemden geçirip rip yaptığı için bu tip süre sorunları çıkabiliyor ileri geri oynatınca!

Mesela filmi yeniden açtım şuan azcık ilerlettim 3 saat 40 dakka göstermeye başladı daha 5.nci dakikada halbuki

Sonlara doğru ilerlettim bu seferde 10.uncu dakikada göstermeye başladı!
Yani kısacası Nedim Video'nun ripler böyle ileri geri oynatırsan sorun çıkıyo fakat hiç ellemeden en başından izlersen hiç sorun yok yeni izledim çünkü daha!

Ha bu arada izlerken PowerDVD 5.0 kullandım *.VOB dosyası olduğu için çünkü media player classicle denedim ses gelmedi benim başka playerlarla denedim bu seferde görüntü takılmaya başladı dediğim gibi Nedim Video ripler böyle.

Fakat PowerDVD 5.0 (bilerek eski versiyonu kullanıyorum fazla özellik plugin yüklemeden sadece düzgünce VOB ları açabilmek için) ile açınca bende hiç sorun yok çok güzel en baştan sonuna kadar sorunsuz izledim
  Alıntı ile Cevapla