Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07-27-2008, 03:09 PM   #5 (permalink)
panalgin
Seçkin Üye
 
panalgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
panalgin şuanda Offline
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 854
Rep Seviyesi: panalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond repute
panalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond reputepanalgin has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 177744157
Rep Gücü: 3555111
Standart

Alıntı:
trash´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İzlediğim en kötü filmlerden birisidir ama Antalya ödüllerinin rezil bir şekilde dağıtıldığı dönemde ödülleri toplamıştır doğal olarak.

Dönem, Yılmaz Güney'in toplumsal gerçekçilik akımının temsilcisi olan sağlam filmlerine ödül vermeye yanaşmayan Altın Portakalcıların abuk sabuk filmlere ödülleri dağıttığı bir dönemdir. O dönemdeki Altın Koza ödüllerine bakarsanız aradaki kalite farkı görülecektir.

Naziler Ankarada işler çeviriyor vs vs... Berbat bir senaryo, berbat oyunculuklar, Nazi soslu bir Yeşilçam melodramı aslında. İzlemeseniz de olur cinsten. Değişik bir şey yapalım derken birşeycik yapamamışlar, saçmalamışlar.

"Avrupai" bir fiziğe sahip Filiz Akın'ı "Alman" rolünde oynatmak pek akıllıca doğrusu. Zaten Filiz Akın sırf bu fiyakalı görüntüsü ve de yapımcı Türker İnanoğlu ile olan ilişkisi sayesinde sinemamızda yer edinmiş birisi. Açık seçik yazıyorum; Filiz Akın'ın doğru düzgün bir oyunculuğunu görmüş değilim ve onu büyük oyuncularımız arasında kesinlikle görmüyorum. İlyas Salman da bunu söylemişti vaktinde.
Filmi tarafsız bir gözle izlemeyi denediniz mi ? Filiz Akın'ı sevmediğiniz için filmi beğenmemiş olabilirsiniz, ayrıca bu film bir eserden alıntı dikkat ederseniz.
  Alıntı ile Cevapla