Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07-27-2008, 02:38 PM   #3 (permalink)
RatyaPonec
Moderator
 
RatyaPonec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RatyaPonec şuanda Offline
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 2.049
Rep Seviyesi: RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
RatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond reputeRatyaPonec has a reputation beyond repute
Rep Puanı: 675106341
Rep Gücü: 13502402
Standart

Alıntı:
trash´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
.....

"Filiz Akın sırf bu fiyakalı görüntüsü ve de yapımcı Türker İnanoğlu ile olan ilişkisi sayesinde sinemamızda yer edinmiş birisi. Açık seçik yazıyorum; Filiz Akın'ın doğru düzgün bir oyunculuğunu görmüş değilim ve onu büyük oyuncularımız arasında kesinlikle görmüyorum. İlyas Salman da bunu söylemişti vaktinde.
Renkler, zevkler ve haliyle düşünceler kişiden kişiye değişebilir. Filmler gibi sinema yıldızları da toplumun sadece bir kesimine hitap edebilirler.

Tv yayınlarınının bulunmadığı dönemlerde Türkiye'de ulusal medya görevi film yapımcıları tarafından yerine getirilmiş ve kamuoyunun nabzını sürekli olarak tutmak zorunda olan film yapımcıları doğal olarak ülke genelinde esen rüzgarların etkisi altında da kalmışlardır.

Filiz Akın, günümüzde bile en özgürlükçü olduğu kabul edilen ve hala Türkiye'ye bol geldiği ileri sürülen 1961 Anayasasının kabulünden sonra medeni Türk insanına örnek olması istenen sanatçıların en önde gelenidir. Sahip olduğu güzelliğinden öte zerafeti, kibarlığı, terbiyesi ve efendiliği üstlendiği misyonda rol yapmasına zaten gerek bırakmamaktadır. Filiz Akın'ın tek şanssızlığı ülkemizde muassır medeniyetin aksi istikametinden estirilen rüzgarlar olmuştur. "Ne mutlu Filiz Akın'ı seviyorum diyenlere"
  Alıntı ile Cevapla