Yeşilçam - Beyazperde - Nostalji Sinema - Siyah Beyaz - Renkli - Türk Filmleri

Yeşilçam - Beyazperde - Nostalji Sinema - Siyah Beyaz - Renkli - Türk Filmleri (http://www.xvidheaven.com/)
-   Siyah Beyaz Filmler (http://www.xvidheaven.com/siyah-beyaz-filmler/)
-   -   Milyonerin Kızı / İntikam Hırsı (1966) Leyla Tunca - Tamer Yiğit - Muzaffer Tema (http://www.xvidheaven.com/siyah-beyaz-filmler/8171-milyonerin-kizi-intikam-hirsi-1966-leyla-tunca-tamer-yigit-muzaffer-tema.html)

Hyde 10-12-2009 06:01 PM

Milyonerin Kızı / İntikam Hırsı (1966) Leyla Tunca - Tamer Yiğit - Muzaffer Tema
 


http://img203.imageshack.us/img203/6...erinkizi66.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/5818/milyonerimn.jpg

Yönetmen
Türker İnanoğlu

Senaryo Yazarı
Bülent Oran

Yapımcı
Türker İnanoğlu

Müzik
Rauf Tözüm

Görüntü Yönetmeni
Çetin Gürtop



Oyuncular

Leyla Tunca
Tamer Yiğit
Sadri Alışık
Muzaffer Tema
Necdet Tosun
Vahi Öz
Öztürk Serengil
Suzan Avcı
Ayfer Feray
Mine Soley

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) havaalanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında aynı kişiyi beklediklerini anlayınca şaşkınlıkları daha da büyür. Çünkü karşıladıkları işadamı Vahi Bey (Vahi Öz) Leyla’nın babası ve Ali’nin de patronudur. Leyla hoşlandığı Ali’ye yakın olmak için babasının işyerinde çalışmak ister ve Ali’nin sekreteri olarak işe başlar. Çapkın Ali’nin sevgilileri ile konuşmasını engelleyerek genç adamı canından bezdirir. Vahi Bey işlerini geliştirmek için bir av partisi düzenleme işini Ali’ye verir. Ali partiye gelmemek içinizin isterse de Leyla buna da engel olur. Gece odasına girdiği Ali ile Vahi Bey’e yakalanınca soluğu nikah masasında alırlar. Evlilikleri iyi gitmektedir. Ama eski sevgilileri Ali’yi bir türlü rahat bırakmaz. Leyla kıskanır ve aynı silahla karşılık vermeye karar verir. Yeni komşuları petrol kralı Abdül Osman (Muzaffer Tema) bu iş için biçilmiş kaftandır. Vahi Bey’le de iş yapmaktadır. Vahi Bey onun onuruna bir parti verir. Fakat Abdül Osman bir hastalık bahanesi ile partiye gitmez ve gününü Leyla ile geçirir. Leyla petrol kralına gerçek niyetini anlatır. Tüm isteğinin çok sevdiği eşini kıskandırmak olduğunu söyler. Abdül Osman evine döner. Ali’nin evine geldiğini öğrenince gizlice eve girip genç adamla konuşur ve eşi Leyla’nın kendisi ile olmadığını, evlerinde bulunduğunu söyler. Leyla ise bunun tam tersi petrol kralı ile birlikte olduklarını anlatıp Ali’yi çileden çıkartır. Ali yüzleştirmek için kolundan tuttuğu gibi Abdül Osman’ın evine Leyla’yı götürür. Tüm bunların gerçek olmadığı, düzmece olduğu ortaya çıkar. Ali, bundan böyle Leyla’dan başkasıyla ilgilenmeyeceğine söz verir, her şey yoluna girer…


Kaynak: VHS
Boyut: 700 MB






Orhan 10-12-2009 06:07 PM

:harika: Bu güzel paylaşımınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim....paylaşımlarınız devamlılığı olması temenni ederim....+REP:give_rose:




















:give_rose: :yes-evet:

halted 10-12-2009 06:18 PM

Süper Paylaşım Teşekkürler

enes1 10-13-2009 08:28 AM

teşekkürler kardeşim ellerine saglık

haan 10-13-2009 10:59 AM

Vakit ayırıp paylaştığınız için çok sağolun :)

erolkaskaya 11-03-2009 05:37 PM

eline ve emeğine sağlık

muho_ 08-21-2012 08:53 AM

eline sağlık güzel film


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:59 PM .

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.1.0